Σχετικά με το Local Market

Το PROothisi Local Market στην έκδοσή του για το κινητό τηλέφωνο.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ

Είναι ένα νέου τύπου application το οποίο δεν απαιτεί εγκατάσταση στην συσκευή του smartphone και δεν την επιβαρύνει καθόλου. Δεν χρειάζεται εγγραφή ή κάποιο λογαριασμό σε App Store παρά μόνο ένα απλό smartphone για να τρέξει.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρόλα αυτά η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και για να την κατέβασετε για Android συσκευές. Πατήστε για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στη συσκευή σας.

ΛΗΨΗ ΓΙΑ ANDROID

ΤΙ ΚΑΝΕΙ

Αναγνωρίζει το γεωγραφικό στίγμα του τηλεφώνου και προβάλει τις τοπικές επιχειρήσεις πλησίον των θέσεων που έχει ο καταναλωτής την κάθε στιγμή.

Εκτός από τις συνδεδεμένες επιχειρήσεις και τα στοιχεία τους, προβάλει και τις προτάσεις, τις προσφορές, τις εκπτώσεις, τα events, τις loyalties ενέργειες των τοπικών επιχειρήσεων.

Αποτελώντας ένα από τα μέσα που το PROothisi Local Market χρησιμοποιεί, παρέχει στην κάθε επιχείρηση την δυνατότητα να επικοινωνεί στοχευμένα με τους καταναλωτές που έχουν smartphone και μάλιστα την στιγμή που αυτοί βρίσκονται σε μια λογική απόσταση με την επιχείρηση.

Αυτό γίνεται αυτοματοποιημένα χωρίς κόπο για τις επιχειρήσεις. Δεν ενοχλεί τους καταναλωτές αλλά αντιθέτως τους παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για την τοπική αγορά και τις τοπικές επιχειρήσεις!

Ταυτόχρονα το PROothisi Local Market συγκεντρώνει, επεξεργάζεται και παρουσιάζει στους καταναλωτές τις προτάσεις, τις προσφορές, τις ευκαιρίες για προϊόντα και υπηρεσίες από τοπικές επιχειρήσεις με έξυπνο τρόπο.

Έτσι ο καταναλωτής με το PROothisi Local Market, γνωρίζει καλύτερα την τοπική αγορά, εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες της, αγοράζει εξυπνότερα και σε καλύτερες τιμές και κερδίζει χρόνο από την άσκοπη αναζήτηση.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το PROothisi Local Market στην έκδοσή του για το κινητό τηλέφωνο, απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες και τους καταναλωτές μια τοπικής αγοράς και πετυχαίνει να τους συνδέσει με τέτοιο τρόπο ώστε από την χρήση του να κερδίζουν και οι δυο πλευρές.

Το PROothisi Local Market φέρνει τις τοπικές επιχειρήσεις στο κινητό των καταναλωτών.

Οι καταναλωτές κάνουν εξυπνότερες αγορές στον τόπο τους.
Οι πωλήσεις των τοπικών επιχειρήσεων γίνονται περισσότερες!

Όροι Χρήσης

Επιστροφή